Amino Complex Plus aminosav kiegészítő takarmány lovaknak 3 kg

Amino Complex Plus aminosav kiegészítő takarmány lovaknak 3 kg

90.600 Ft

Az Amino Complex Plus por alakú kiegészítő takarmány, amely tartalmazza az esszenciális aminosavakat, az elágazó láncú aminosavak (BCAA) nagy koncentrációját, valamint számos egyéb fontos összetevőt a sportlovak erőnlétének és intenzív edzésének, valamint a csikók egészséges fejlődésének támogatására.

Leírás

Az Amino Complex Plus aminosavakat tartalmazó por állagú kiegészítő takarmány, kiváló minőségű izomépítő és izomműködést támogató kiegészítő, amely segít a teljesítmény javításában is.

Az Amino Complex Plus 18 aminosav összetett keverékét tartalmazza, benne az esszenciális aminosavakat is, valamint az elágazó láncú aminosavak (BCAA) nagy koncentrációját (3 aminosavat jelöl: leucin, izoleucin és valin),  és számos egyéb fontos összetevőt a sportlovak erőnlétének és intenzív edzésének támogatására.

Az Amino Complex Plus használata támogatja a lovak erőnlétét, vitalitását, az izmok erősítését, növeli az izomzat fáradtsággal és mikrosérülésekkel szembeni ellenállóképességét. Ajánlott a csikóknak, egy-kétéves, növendék- és fejlődésben lévő lovaknak és sportlovaknak is.

Ez a készítmény segíthet abban, hogy a legtöbbet hozza ki az edzésből, mivel komplex módon támogatja az izomépítést és izomfejlesztést.

Különösen előnyös:

– A kemény edzések és versenyek időszakában

– A lovak munkába vétele esetén pihenőidő után, mivel támogatja az izmok újra épülését

– Fiatal lovaknál a belovaglás időszakában, mivel elősegítheti az egészséges izomzat kialakulását

– Idősebb lovaknak a kondíciójuk fenntartására

– Tenyészkancáknak, akiknek fokozott fehérjeigényük van

– Rehabilitáció alatt, az izomkondíció felépítése, fenntartása érdekében

 

Összetétele  15,5% lizin , 5% metionin, 30% kreatin, 2,75% L-karnitin, 1,75% Gamma Oryzanol, 3,7% olaj, 78,8% fehérje, 2,2% rost, 1,5% hamu, 9% nedvesség, Saccharomyces cerevisiae élesztő, dextróz,

Aminosavak (mg) / kg:
Alanin – 4600 mg, Arginin – 8100 mg,  Aszparaginsav – 6780 mg, Cisztein – 1190 mg, Glutaminsav – 30000 mg, Glicin – 3780 mg, Hisztidin – 1760 mg, Izoleucin – 3020 mg, Leucin – 4440 mg, Lizin – 155.000 mg, Metionin – 40.000 mg, Fenilalanin – 4300 mg, Prolin – 4500 mg, Szerin – 4080 mg, Treonin – 3580 mg, Tirozin – 2180 mg, Valin – 3700 mg,

 

Adagolási javaslat: legjobb edzés után takarmányba keverve etetni

 

Csikók számára 15 gramm naponta kétszer, lehetőleg reggel és este a takarmányba keverve
Egy éves kortól és növendék csikók számára 50 gramm (2 kanál) naponta kétszer, lehetőleg reggel és este a takarmányba keverve
Kifejlett, felnőtt lovak / sportlovak számára 25 gramm (1 kanál) naponta egyszer a takarmányba keverve

 

Friss víz mindig álljon a ló rendelkezésére. Gyermekektől távol tartandó. Használat után lezárandó. A dobozban lévő szilikagél zacskót a doboz felbontása után vegye ki és helyezze a hulladéktárolóba.

 

Tárolása: 10-20°C hőmérsékleten, nedvességtől védve.

 

Kiszerelés: 3 kg por (EH 774)

További információk

Tömeg 3 kg
Kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Amino Complex Plus aminosav kiegészítő takarmány lovaknak 3 kg” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…