Amino Complex Plus aminosav kiegészítő takarmány lovaknak 1,5 kg

Amino Complex Plus aminosav kiegészítő takarmány lovaknak 1,5 kg

30.050 Ft

Az Amino Complex Plus por alakú kiegészítő takarmány, amely tartalmazza az esszenciális aminosavakat, az elágazó láncú aminosavak (BCAA) nagy koncentrációját, valamint számos egyéb fontos összetevőt a sportlovak erőnlétének és intenzív edzésének, valamint a csikók egészséges fejlődésének támogatására.

Leírás

Az Amino Complex Plus aminosavakat tartalmazó por állagú kiegészítő takarmány, kiváló minőségű izomépítő és izomműködést támogató kiegészítő, amely segít a teljesítmény javításában is.

Az Amino Complex Plus 18 aminosav összetett keverékét tartalmazza, benne az esszenciális aminosavakat is, valamint az elágazó láncú aminosavak (BCAA) nagy koncentrációját (3 aminosavat jelöl: leucin, izoleucin és valin),  és számos egyéb fontos összetevőt a sportlovak erőnlétének és intenzív edzésének támogatására.

Az Amino Complex Plus használata támogatja a lovak erőnlétét, vitalitását, az izmok erősítését, növeli az izomzat fáradtsággal és mikrosérülésekkel szembeni ellenállóképességét. Ajánlott a csikóknak, egy-kétéves, növendék- és fejlődésben lévő lovaknak és sportlovaknak is.

Ez a készítmény segíthet abban, hogy a legtöbbet hozza ki az edzésből, mivel komplex módon támogatja az izomépítést és izomfejlesztést.

Különösen előnyös:

– A kemény edzések és versenyek időszakában

– A lovak munkába vétele esetén pihenőidő után, mivel támogatja az izmok újra épülését

– Fiatal lovaknál a belovaglás időszakában, mivel elősegítheti az egészséges izomzat kialakulását

– Idősebb lovaknak a kondíciójuk fenntartására

– Tenyészkancáknak, akiknek fokozott fehérjeigényük van

– Rehabilitáció alatt, az izomkondíció felépítése, fenntartása érdekében

 

Összetétele  15,5% lizin , 5% metionin, 30% kreatin, 2,75% L-karnitin, 1,75% Gamma Oryzanol, 3,7% olaj, 78,8% fehérje, 2,2% rost, 1,5% hamu, 9% nedvesség, Saccharomyces cerevisiae élesztő, dextróz,

Aminosavak (mg) / kg:
Alanin – 4600 mg, Arginin – 8100 mg,  Aszparaginsav – 6780 mg, Cisztein – 1190 mg, Glutaminsav – 30000 mg, Glicin – 3780 mg, Hisztidin – 1760 mg, Izoleucin – 3020 mg, Leucin – 4440 mg, Lizin – 155.000 mg, Metionin – 40.000 mg, Fenilalanin – 4300 mg, Prolin – 4500 mg, Szerin – 4080 mg, Treonin – 3580 mg, Tirozin – 2180 mg, Valin – 3700 mg,

 

Adagolási javaslat: legjobb edzés után takarmányba keverve etetni

 

Csikók számára 15 gramm naponta kétszer, lehetőleg reggel és este a takarmányba keverve
Egy éves kortól és növendék csikók számára 50 gramm (2 kanál) naponta kétszer, lehetőleg reggel és este a takarmányba keverve
Kifejlett, felnőtt lovak / sportlovak számára 25 gramm (1 kanál) naponta egyszer a takarmányba keverve

 

Friss víz mindig álljon a ló rendelkezésére. Gyermekektől távol tartandó. Használat után lezárandó. A dobozban lévő szilikagél zacskót a doboz felbontása után vegye ki és helyezze a hulladéktárolóba.

 

Tárolása: 10-20°C hőmérsékleten, nedvességtől védve.

 

 

Kiszerelés: 1,5 kg por (EH 773)

További információk

Tömeg 1,5 kg
Kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Amino Complex Plus aminosav kiegészítő takarmány lovaknak 1,5 kg” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…