Magunkról

Magunkról

Üdvözöljük az Ab-Original kft honlapján.

Cégünk elsődlegesen az Equimins angol vállalat márkáját képviseli kizárólagosan, mint Equimins Hungary, de termékkínálatunk bővülésével megjelentek ennek a cégnek a kutyák és macskák számára készült kiegészítő takarmány termékei is, amelyek Blooming Pet márkanév alatt kerülnek forgalomba.

Másik fő partnerünk a Spanyolországi Agroveco vállalat, amelynek lovak számára készült tápjait Equusline márkanévvel kizárólagosan 2014 óta, majd 2018 év közepétől kutya- és macskaeldeleit Rex natural range márkanévvel forgalmazzuk.

Az Equimins vállalat nem új piaci szereplő a lovak számára készült kiegészítők gyártásában, mivel 1979-ben már gyártott táplálék kiegészítőket lovak számára és 1992 óta bejegyzett márkanévként van jelen.

Az első termékek még hagyományos kiegészítő takarmányok voltak, és a vállalat folyamatosan végzett kutatás fejlesztési tevékenységei tették lehetővé az Equimins márka és termékek folyamatos fejlődését, így jelenleg már több mint 135 féle árucikkel rendelkezünk. A lovak számára készült termékeken kívül számos készítményünk van kutyák és macskák számára is Blooming Pet Products márkanév alatt.

Az Equimins termékei, noha már régóta elérhetők a világ 38 országában, hiszen a hobbi- és haszonállatok számára készült kiegészítők az 1980-as évektől egyre növekvő, töretlen népszerűségnek örvendenek, csak 2010-ben kerültek Magyarországra. Az Angliai gyártású táplálék kiegészítő és ápolási termékek rendkívül széles skáláját kínáljuk a lovak egészségnek megőrzése, valamint a teljesítményük, kondíciójuk javítására valamint számos egészségi probléma megoldására.

Az Equimins cég számára fontos az innováció, rendszeresen új termékek jelennek meg, és forradalmi módon olyan technológiákat alkalmaznak a táplálék kiegészítők gyártásában, amelyeket eddig csak a humán kiegészítők gyártásában használtak. Az Equimins termékeknél fontos a gyártási folyamat, hiszen ettől különösen hatékonyak.

A termékek por és pellet formában vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket valamint prebiotikumokat és probiotikumokat tartalmaznak, tehát mindazt, amire a rost és a jó minőségű szálastakarmány mellett egy lónak szüksége van. Ugyancsak a technológia eredménye, hogy az ásványi anyagok élesztőkrémbe keverve és aminosavakhoz kötődve azokat teljes mértékben felszívhatóvá teszik szemben a hagyományos (kőzet) alapú ásványi anyagokkal, amelyek csak 20-25%-ban emészthetőek.

Az Ab-Original Kft. (Equimins Hungary) Magyarországon, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában és Romániában kizárólagos forgalmazója a nagy hagyományú, jó minőségű Equimins termékeknek, melyeket elérhető árakon kínál állatorvosok, lótartók, hobbi- és sportlovasok, valamint tenyésztők számára. Honlapunkon megtalálható a termékek részletes leírása. A webáruházunk rendszeres akciókkal és törzsvásárlói kedvezménnyel várja a vásárlókat. Szeretnénk, ha különleges kapcsolatot alakíthatnánk ki Önökkel, tehát ha a termékekkel kapcsolatban kérdésük vagy véleményük van, keressenek bennünket.

Hívjanak telefonon, írjanak e-mailt, amelyik Önök számára kényelmesebb megoldás.

Möhöly Christa, Termékfelelős 2011 áprilisában fejezte be a Kanadai Universtity of Guelph Egyetemének „Equine Nutritionist“, „Ló táplálkozástan specialista“ képzését, akitől ingyenes tanácsot is kérhetnek ebben a témában lovaikra vonatkozóan.

Írjon nekünk!