‘Légy pozitív’ komplex – kapszula

‘Légy pozitív’ komplex – kapszula

5.850 Ft18.300 Ft

Úgy érzed, hogy a mindennapi stressz megvisel? Kicsúsznak a dolgok a kezedből, és kezdesz belefáradni az alapvető dolgok, napi feladatok, házimunka elvégzésébe? Idegesség emészt, nem tudsz koncentrálni, ráadásul fáradtságot is érzel? Akkor ez a termék, neked készült!

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Légy pozitív (5 mg CBD, 3 mg CBG) komplex

A Légy pozitív kapszula a stressz hatásai ellen készült, elősegíti a relaxációt és erősíti a stresszes helyzetekkel szembeni ellenállást. Vegán kapszula formájában kapható étrend-kiegészítő.
A napközbeni összpontosítást számos tényező befolyásolja. Az egyes adagokban található hatóanyagok megkönnyítik az összpontosítás elérését. Ezek nyugtató hatású kapszulák, amelyek nem kábítanak el – csak természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek kellemes módon vitalitást adnak, erősítik a stresszel szembeni ellenállást és segítenek pozitív hozzáállással végezni a napi feladatokat!
A növényi kivonatok standardizáltak és a DER mutatót is megadjuk. E két mutató segítségével könnyen megállapíthatod, hogy az anyagok mennyire hatásosak. Ez a magas minőség és hatékonyság mutatója!

Jobb alvás, jobb nap! Hempking természetes kapszula sorozat

Napközbeni hangulatunkat nagyban befolyásolja, hogyan táplálkozunk, mozogunk-e eleget, és hogyan alszunk éjszaka! Alvókapszuláink kiegészítéseként hoztuk létre a ‘Légy pozitív’ (Be Positive) a stressz, koncentráció és relaxáció elérését támogató kapszulánkat. Ezt ajánlott napközben, reggel használnod. A ‘Szép álmokat’ (Good Sleep) viszont olyan kapszula, amelyeket közvetlenül lefekvés előtt használhatsz. Ez a duó gyorsan a kedvenc természetes támogatóddá válhat.

Légy pozitív (5 mg CBD, 3 mg CBG) kiegészítő hatásai:

Sokan keresnek csodaszereket a stresszre, tablettákat a koncentrációra és tablettákat a memóriára. Nehéz kiválasztani a legjobbakat a sok javaslat és elérhető termék közül. A Be Positive segítségével nem kell több különböző terméket vásárolnod! Egy kapszulában olyan, egyenesen a természetből származó összetevőket egyesítettünk, amelyek támogatnak mindezen szempontok szerint. Ezek a kapszulák olyan felnőttek számára készültek, akik minden nap egy “jobb napot” szeretnének megélni.

45% EGCG-re és 98% polifenolokra standardizált zöld tea kivonat:

Az EGCG a zöld teában található egyik fő polifenol. Számos jótékony tulajdonsággal rendelkezik szervezetünk számára. A teából származó epigallokatechin-gallát (EGCG) jótékony hatással van az érrendszerre. Segíti az érrendszer tágulását, ezáltal csökkenti a vérnyomást és elősegíti a jó keringést. Különösen akkor, ha fogyasztása fizikai aktivitással párosul. Támogatja a természetes antioxidáns rendszert a szabad gyökök okozta károsodások elleni küzdelemben. Így csökkenti a sejtek öregedését. A testsúly fenntartására és szabályozására is hatással van. Támogatja a testzsír oxidációját, különösen, ha megfelelő étrenddel és aktivitással kombináljuk. A megfelelő vércukorszint fenntartására is hatással van.

Cannabis Sativa:

Ebben a termékben 5 mg CBD-re és 3 mg CBG-re standardizált kendermagkivonatot találsz. Ezt a mennyiséget minden egyes kapszula tartalmazza.

Zöld tea kivonat, amely 99%-ban L-theaninra standardizált

A teanin a teából egy olyan összetevő, amely különösen az elménkre hat. Segít fenntartani a fókuszt és felfrissíti az elmét. Nyugtató hatással van az idegrendszerre és elősegíti a természetes relaxációt és pihenést. Ha problémáid vannak azzal, hogy könnyen elterelődik a figyelmed, ez az összetevő támogatja, hogy az adott feladatra koncentrálj. A teanin serkenti az alfa agyhullámokat, amelyek a nyugodt, de koncentrált tudatállapotért felelősek.

Ashwagandha gyökér kivonat standardizált 10% vitanolidok

Az adaptogén, az ashwagandha nélkülözhetetlen a mindennapi életben, és számtalan, a pszichével, az elmével és a hangulattal kapcsolatos szempontot befolyásol. Támogat, amikor több stresszt, feszültséget és idegességet tapasztalsz. Amikor optimális relaxációra és jobb mentális közérzetre van szükséged, és segít abban, hogy könnyebben elérd a mentális egyensúlyt. Emellett segít, amikor mentálisan fárad vagy, és nem tudsz koncentrálni. Emellett vitalizáló hatása van, energiát ad a cselekvéshez.

Ginkgo biloba kivonat standardizálva 24% flavon glikozidokra és 6% terpén laktonokra

A ginkgo egy olyan növény, amelyet évszázadok óta használnak a hagyományos gyógyászatban. Mindezt azért, mert rengeteg potenciált rejt, különösen, ha az agyunkról van szó. A ginkgo pozitív hatással van az agy vérkeringésére, így ez a szerv jobban el van látva vérrel. Ezenkívül hatással van a mentális jólétre is. Ugyanakkor lehetővé teszi, hogy könnyebben elérjük a gondolati tisztánlátást és a koncentrációt. A ginkgo tulajdonságait klinikai vizsgálatok igazolják.

B3-vitamin – nikotinsav

A B3-vitamin vagy niacin egy olyan anyag, amely befolyásolja idegrendszerünk működését, és biztosítja, hogy folyamatai megfelelően működjenek. A niacin csökkenti a fáradtság és a kifáradás érzését is – ezt a tulajdonságát a szellemi munkát végző emberek biztosan nagyra értékelik. Emellett gondoskodik elménk pszichológiai funkcióiról is.

Q10 koenzim (ubikinon)

A Q10 koenzim olyan összetevő, amelyre testünk gyakorlatilag minden sejtjének szüksége van a megfelelő működéshez. Természetes módon fordul elő az emberi szervezetben.

B1-vitamin

A B1-vitamin, más néven tiamin egy másik anyag a B-vitaminok csoportjából, amely az idegrendszerre hat. Ha támogatni akarjuk, érdemes érdeklődni ez iránt az összetevő iránt! Segít abban, hogy idegrendszerünk pontosan úgy működjön, ahogyan kell. A pszichológiai funkciókra is pozitív hatásokat mutat.

B6-vitamin (P-5-P)

Ez a vitamin P-5-P formájában a B6-vitamin egyik legjobban felszívódó formája. Szabályozza a hormonális aktivitást, befolyásolja a fehérje-anyagcserét és a vörösvértestek képződését. Fáradtságcsökkentő hatása is van. Segít a pszichológiai funkciók megfelelő működésében és támogatja az idegrendszert.

Fekete bors kivonat standardizálva 95% piperinre

A BioPerineⓇ standardizált fekete bors kivonat, amellett, hogy fokozza a tápanyagok felszívódását ebben a kiegészítésben, értékes hatással van az elmére is. Először is, vitalitást ad az idegrendszernek.

Összetevők:

Egy kapszula tartalma: Zöld tea kivonat standardizálva 45% EGCG-re és 98% polifenolokra [DER 45:1] 300 mg, kendermag (Cannabis Sativa L. ) 100 mg, 99% L-theaninra standardizált zöld tea kivonat [DER 60:1] 100 mg, 10% vitanolidokra standardizált ashwagandha gyökér kivonat [DER 20:1] 100 mg, 24% flavon glikozidokra és 6% terpén laktonokra standardizált ginkgo biloba kivonat (<5 ppm ginkgolsav) [DER 50: 1] 50 mg, B3-vitamin – nikotinsav 10 mg, Q10 koenzim (ubikinon) 10 mg, B1-vitamin 5 mg, B6-vitamin (P-5-P) 1 mg, 95% piperinre standardizált fekete bors kivonat [DER 50:1] 1 mg, kapszulahéj: hidroxipropil-metilcellulóz.

‘Légy pozitív’ komplex – kapszula a jobb napokért.

  • csökkent koncentráció, koncentrációhiány támogatása,
  • kapszula a jobb napért, stressz és fáradtság leküzdéséért,
  • a kivonatok aktív összetevőinek magas fokú standardizálása, beleértve a CBD-t és a CBG-t,
  • a növényi kivonatok DER arányai,
  • vegán kapszula,
  • adalékanyagoktól mentes összetétel.

Ajánlott napi bevitel

A Légy pozitív komplex kapszulát a legjobb reggel, étkezés közben fogyasztani, egy kapszula mennyiségben, naponta egyszer, nem szabad túllépni a napi javasolt adagot. Vegán kapszula.

Ellenjavallatok: A termék nem alkalmazható, ha nyugtató, altató és epilepszia elleni gyógyszereket szedsz. Nem alkalmazható gyermekeknél, terhes és szoptató nőknél.

Tárolása: szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyermekektől elzárva, a napfénytől védve.

 

További információk

Kiszerelés

,