Microlat istállószagtalanító

Microlat istállószagtalanító

9.950 Ft78.950 Ft

Illóolajokból készült istállófertőtlenítő, amely akár kisebb vágások vagy sérülések lemosására is használható megfelelő hígítás után. A Microlat fertőtlenítőszert permetezhetik a légtérbe is, vagy kannából is kilocsolható.

Leírás

Illóolajokból készült biztonságos istállótisztító szer, amely annyira biztonságos, hogy akár kisebb vágások vagy sérülések lemosására is használható megfelelő higítás után.

Az illóolajok gyógyító és megelőző hatása már ősidők óta ismert. Használatosak gyógyászati célokra is, mint például inhalációs terápia és bedörzsölésA Microlatot megfelelő hígítás után használni lehet a lemosásra is. Ilyenkor 600 ml vízhez adjon 25 ml oldatot). 

A Microlat szert permetezhetik akár a légtérbe is. Ilyenkor az illóolajok a légzéskor és a bőrrel történő érintkezéskor szívódnak fel és bizonyos védelmet adnak a hideg vagy fertőzések okozta betegségek ellen. A Microlat tisztítószer hagyományos módon, kannából is kilocsolható. 1 liter elegendő 160 liter azonnal felhasználható oldat készítésére. Permetezhetik nemcsak a légtérbe, hanem istállói eszközök, takarítóeszközök tisztítására is használható. Az alomszalmára is permetezhető.

Természetesen a kezelt felületeket először mindig le kell tisztítani, hiszen semmiféle fertőtlenítőszer sem tud megfelelően működni a szennyezett felületeken.

Normál hígítási arány az istálló és a felszerelések lemosásához: 1 liter vízhez adjon 6 ml oldatot.

Illóolajok: Alpha Pinének, Beta Pinének, Citronellaolaj, Geraniol, Cineol

Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20°C hőmérsékleten, fénytől védve. Használat után lezárandó.

Kiszerelés: 250 ml (EH 487) 1 literes (EH 825), 5 literes (EH 820) flakonban.

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

, ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Microlat istállószagtalanító” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…