Hoof Spray – Pataápoló spray 500 ml

Hoof Spray – Pataápoló spray 500 ml

5.850 Ft

Hatékony és biztonságos spray, amely kiválóan használható minden patafertőzésre, nyírrothadásra, akár a napi pataápolás részeként.

Leírás

Hatékony és biztonságos, használatra kész, nem pumpás kiszerelésű, színtelen oldatot tartalmazó spray, amely kiválóan használható minden patafertőzésre, nyírrothadásra, akár a napi pataápolás részeként. Ezt a terméket számos baktericid és fungicid (baktérium- és gomba ellenes) illóolajból állítottuk össze, Alpha-Pinene, Beta-Pinene, Citronell, Geraniol és Cineole, hogy teljes mikrobiológiai védelmet adjon a pata védelmére.
Az illóolajok megelőző és gyógyító erejét már az ókorban is ismerték és a mai napig használják is azokat gyógyászati célra, például inhalálásra, borogatásra és bedörzsölésre.
Használati javaslat:
A patát alaposan meg kell tisztogatni, ugyanúgy a talp felületét is, különösen ügyelve a trágya eltávolítására, mielőtt ezt a pataápoló sprayt alkalmazná.
Sok más fertőtlenítőszer tartalmú készítmény van, amely ugyanezeket a problémákat kezeli, de az Equimins pataápoló spray teljes biztonsággal alkalmazható termék, mivel nem tartalmaz mérgező anyagokat, mégis kiváló hatékonysággal kezeli a pataproblémákat.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C közötti hőmérsékleten, fénytől védve.

Kiszerelés: 500ml (EH 339) szórófejes flakonban

Hoof Spray – Pataápoló spray 500 ml termékről 1 értékelés

  1. Harcsa Bolgárka és Marengo

    Eddigi lovaimon és Marengon is mindig az Equimins pataápoló spray-ét használom és másnak is bátran ajánlom. Miért? Mert nagyon hatékony és természetes illóolajokból áll, az sem baj, ha a boxban fújom a letisztított talpára és utána szálazgat az alomból. Évek óta használom ezt a terméket és miatta egyetlen egyszer sem volt egy lovamnak sem nyírrothadása sem más bakteriális, gombás eredetű pata vagy lábvég fertőzése! Marengo ráadásul érzékeny bőrű, sok mindenre allergiás, de ezt az illóolajos sprayt ő is nagyon jól bírja, tehát abszolút ajánlott érzékeny bőrű lovaknak is! Nálunk ősztől tavaszig nélkülözhetetlen kellék!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…