Devils Claw Root Herb – Ördögcsáklya szárított gyógynövény 1 kg Eco pack

Devils Claw Root Herb – Ördögcsáklya szárított gyógynövény 1 kg Eco pack

34.050 Ft

Az ördögcsáklya gyógynövény a 18. századi Európai gyarmatosítók általi felfedezése óta ismert és kedvelt gyulladáscsökkentő hatású gyógynövény.
Nagyon jó hatása van az ínszalag, ízületek és a környező szövetek gyulladásos megbetegedéseire. Nagyon hatékony gyógynövény, mellékhatások nélkül!
Rendkívül erős gyulladás csökkentő, és fájdalom csillapító, hatása a szteroidokéval vetekszik. Ajánlott különböző, fájdalommal és gyulladással járó mozgásszervi panaszok (sérülések, zúzódások, húzódások) kiegészítő kezelésére. Hatékonysága klinikailag igazolt!

Leírás

Az ördögcsáklya gyógynövény a 18. századi Európai gyarmatosítók általi felfedezése óta ismert és kedvelt gyulladáscsökkentő hatású gyógynövény.
Nagyon jó hatása van az ínszalag, ízületek és a környező szövetek gyulladásos megbetegedéseire. Ajánlott különböző, fájdalommal és gyulladással járó mozgásszervi panaszok (sérülések, zúzódások, húzódások) kiegészítő kezelésére. Előrehaladott, már fájdalommal járó ízületi problémákra ajánlott, szinte azonnali hatású. Egy közelmúltban megjelent tanulmány szerint az Ördögcsáklya (Devil’s Claw) 10 napon át történő használata után már jelentősen csökkenti a gyulladás okozta fájdalmat. A tanulmányok eredményei szerint mellékhatása még nagy adagban történő hosszantartó alkalmazását követően ezért kiváló alternatívája lehet a gyulladáscsökkentő gyógyszereknek.

Ne adja vemhes kancának!
Az ördögcsáklya jelenleg nem engedélyezett anyag a versenyeken! Dopping listás! Alkalmazását verseny előtt 72 órával fel kell függeszteni!

A növény (Harpagophytum procumbens) származási helye Namíbia.

Adagolási javaslat:

Szájon át alkalmazandó az abrakba keverve.

– lovaknak naponta 1×20 g

– póniknak, csikóknak naponta 1×10 g

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C között, fénytől védve. Használat után lezárandó.

Kiszerelés: 1kg (EH 660) Eco Pack újrahasznosítható lezárható zsákban

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Devils Claw Root Herb – Ördögcsáklya szárított gyógynövény 1 kg Eco pack” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…