Beta Carotene – Béta karotin E-vitaminnal mének és vemhes kancák számára 2 kg

Beta Carotene – Béta karotin E-vitaminnal mének és vemhes kancák számára 2 kg

13.900 Ft

Ezt a készítményt kifejezetten a tenyészkancák és tenyészmének számára fejlesztettük ki. A tenyészméneknél javítja a fedezőképességet és a sperma minőségét. A kancákkal 6 héten át kell etetni fedeztetés előtt, majd újabb 6 héten át ellés előtt.

Leírás

A Béta karotin készítményünket kifejezetten a tenyészkancák és tenyészmének számára fejlesztettük ki. A tenyészméneknél javítja a fedezőképességet és a sperma minőségét. esszenciális tápelem A béta-karotin az A-vitamin előanyaga, melynek a vemhességre gyakorolt pozitív hatása van. Részt vesz a vemhességi hormon (progeszteron) előállításában, mely a sárgatestben termelődő és a kanca egészséges ivarzásáért felelős hormon.
A kancákkal 6 héten át kell etetni fedeztetés előtt, majd újabb 6 héten át ellés előtt. A kancáknál segít megelőzni a vetélést és védi a kolosztrumot. A kolosztrumban és tejben lévő nagy mennyiségű béta karotin és A-vitamin segíti a csikót a fertőzésektől megvédeni, ellenállóképességét javítani. Továbbá az A- és E-vitaminok együtt jó hatást gyakorolnak a progeszteron hormonszintre is.
Az E vitamin jelenléte a termékenyüléshez elengedhetetlen a kanca számára. Az E-vitamin hiánya ellési nehézségekhez vezethet.
Összetétel:
Olaj 1%
Fehérje 8%
Rost 6%
Hamu 4%
Nedvesség 3%
Béta Karotin 12,000 mg/kg
Vitamin A 200,000 NE/kg
Vitamin E 10,000 mg/kg

Istállózott állattartás esetén és a téli takarmányozás során a takarmányban található szükséges vitaminok és nyomelemek mennyisége a normális szükséglet alá csökkenhet. A vitaminhiány következtében gyakran sárlási vagy vemhesülési problémák alakulhatnak ki. Ezek a vitaminok szabadon elsősorban a friss fűben fordulnak elő a természetben. Hiányuk azoknál a lovaknál fordul elő leggyakrabban, melyek alig, vagy ritkán jutnak legelőre.

Adagolási javaslat:
Pónik és kis lovak számára: ½ adag naponta (12.5 g)
Közepes méretű lovak számára: 1 adag naponta (25 g)
Nagy lovak(500 kg felett): 2 adag naponta (50 g)

Csak a Jockey Club és FEI által jóváhagyott anyagokat tartalmaznak.

Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20 C hőmérsékleten, fénytől védve

Kiszerelés: 2kg (EH 227) vödörben

További információk

Tömeg 2 kg
Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Beta Carotene – Béta karotin E-vitaminnal mének és vemhes kancák számára 2 kg” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…