Arthritis & Rheumatism csukamájolaj ízületi gyulladásra és reumára, a fényes szőrzetért, erős csontozatért és az egészséges ízületekért

Arthritis & Rheumatism csukamájolaj ízületi gyulladásra és reumára, a fényes szőrzetért, erős csontozatért és az egészséges ízületekért

17.250 Ft52.650 Ft

Csukamájolaj és növényi olajok keveréke, Omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavakban, EPA-ban (eikozapentaénsav) és DHA-ban (dokozahexaénsav) gazdag. Ezek a hagyományos tápanyagok segítenek az ízületek karbantartásában, hogy azok egészséges, rugalmas és mozgékony állapotban maradjanak.

 

Leírás

Az A&R (Arthritis & Rheumatism) csukamájolaj halolaj és növényi olajok keveréke, Omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavakban, EPA-ban (eikozapentaénsav) és DHA-ban (dokozahexaénsav) gazdag. Ezek a hagyományos tápanyagok segítenek az Ízületeinek karbantartásában, hogy azok egészséges, rugalmas és mozgékony állapotban maradjanak. Emellett, mint olaj, az emésztőrendszert is támogatja és nagy energiatartalommal bír.
Az omega-3 zsírsavak a normális növekedéshez és az egészséghez feltétlenül szükségesek, a hosszú szénláncú omega-3 zsírsavak – DHA és EPA – jótékony hatásai közül a legismertebb a szív- és érrendszerre gyakorolt hatás.
A mozgásszervi (reumás) betegségek közül leggyakoribb az úgynevezett kopásos ízületi bántalom, szakszóval artrózis. Ez a betegség az évek előrehaladtával mind gyakoribb, ami azonban nem jelenti azt, hogy az életkorral törvényszerűen jár együtt. Az artrózis oka lényegében az ízületi porc folyamatos leépülése, pusztulása, a porc rugalmatlanná válása. A sokáig akár fájdalmatlanul zajló betegség következtében egy idő után az ízület csontvégeinek szerkezete is – röntgenvizsgálattal kimutathatóan – megváltozik. Ennek következtében a mozgás már nem olajozott és fájdalommentes. Az ízület mozgástartománya egyre szűkebb lesz. A szervezet a beteg ízületre jutó terhelés okozta fájdalom ellen úgy védekezik, hogy a terhet a szomszédos ízületekre hárítja át, minek következtében azok túlterhelése lép fel.
A másik gyakori és egyben súlyos mozgásszervi betegség a gyulladásos ízületi bántalom, szakszóval arthritisz. Ez lényegében az ízületi hártya gyulladásával kezdődik, majd a gyulladás az ízület más alkotórészeire is átterjedhet. Gyulladást okozhat sérülés, de gyulladáshoz vezethet a külvilágból a szervezetbe jutott kórokozó is. A szervezet belső védőrendszere, az immunrendszer működési zavara is járhat egy vagy több ízület gyulladásával is, ilyenkor gyorsan kialakuló ízületi duzzanattal találkozunk.
Fontos az ízületek fokozott védelme, ehhez számos egyéb Equimins terméket tudunk ajánlani Önöknek.
100 ml A&R csukamájolaj tartalma:
EPA  6540 mg
DHA  6540 mg
A Vitamin  81500 IU
D Vitamin 10840 IU
E Vitamin 800 IU
Adagolási javaslat :
200 kg testsúlyig: 40 ml/nap
300 – 400 kg: 60 ml/nap
450 – 600 kg: 80 ml/nap
600 kg felett: 100 ml/nap

a táplálékba keverve.

Az olajok etetése esetén ne lépje túl a 100 kg testsúlyra jutó 100 ml mennyiséget még nagy energiaszükséglet esetén sem! Az olajok etetése mellett javasoljuk E vitamin tartalmú kiegészítő etetését is. (100 ml olaj / 100-150 IU E-vitamin javasolt, antioxidáns hatása miatt), például az  Equimins Vitamin E, szelén, lizin kiegészítő, akár por, akár oldat formájában.

Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI által betiltott anyagokat.

Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20 C hőmérsékleten, fénytől védve

Kiszerelés: 1 literes (EH 127) és 5 literes (EH 128) flakonban
Az 1 liter 25-50 napra elegendő.

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

,

Arthritis & Rheumatism csukamájolaj ízületi gyulladásra és reumára, a fényes szőrzetért, erős csontozatért és az egészséges ízületekért termékről 1 értékelés

  1. J.C.

    Az A&R olaj nagyon sokat segít a két idős lovamnak, ŐSztől tavaszig rendszeresen használom . (J.C.)

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…