Probiotikum por 700 gramm

Probiotikum por 700 gramm

24.950 Ft

A probiotikum port a bélflóra mikrobiológiai rendszerének és az immunrendszer erősítésére használjuk, a célja hogy csökkentse a kórokozók általi fertőzéseket és megfelelő védelmet biztosíton a bélflórának.

Leírás

Ezt a kellemes ízű kiegészítőt a lovak és csikók számára ivóvízben, vagy a táplálékba keverve adhatjuk. Fontos alkotórészeket tartalmaz a bélflóra támogatására és a kórokozók megtelepedésének meggátolására. Emésztési panaszok enyhítésére, az egészséges bélflóra fenntartására. A kórokozók, allergének elleni védelem erősítésére.
Betegség vagy betegségből való lábadozás esetén, hasmenéses megbetegedések, valamint antibiotikumos kezelés után javasolt immunrendszer erősítésére. Segít és hatékonyabbá teszi az emésztést, a tápanyagok felszívódását, javítja az étvágyat, rövidíti a lábadozás idejét. Természetes antibiotikus és antioxidáns hatású, vitaminokban, nyomelemekben, aminosavakban, és ásványi anyagokban gazdag. A termék kémhatása kedvező hatással van az egészséges bélflórát alkotó mikroorganizmusok fejlődésére, ezáltal javul az állatok emésztése.
A probiotikum port a bélflóra mikrobiológiai rendszerének és az immunrendszer erősítésére használjuk, a célja hogy csökkentse a kórokozók általi fertőzéseket. Fontos baktériumok, a Lactobacillus Acidophillus és Bifidobacterium jelentős mennyiségben vannak jelen ebben a kiegészítőben, hogy megfelelő védelmet biztosítsanak a bélflórának. Ezeknek a baktériumoknak sajátos enteroszolvens bevonatuk van, amelyek ellenállnak a gyomorsavnak, biztosítva, hogy épen és sértetlenül érkezzenek a vékonybélbe, ahol a hatásukat kifejtik.
Tartalmaz: MOS-t mannán-oligoszacharidokat, amelyek a saccharomyces ceriviase bizonyos fajtájának a sejtfalából származnak és megkötik a negatív baktériumokat.
(A mannán-oligoszacharidok az élesztő sejtfalából származó glukomannán fehérje komplex vegyületek. Ezek a vegyületek mannózban gazdag tapadási forrást biztosítanak, mely megköti azokat a baktériumokat, melyek a bélcsatorna falához tapadnának, mert a bélcsatorna kórokozó baktériumaiban a mannózra specifikusa megtapadásban szerepet játszó receptorok az uralkodók. A MOS-t nem tudják bontani az emésztőenzimek, így az a hozzátapadt kórokozókkal együtt áthalad az emésztőcsatornán. A MOS-nak a baktérium-megkötő képességén túl az immunválasz-képességre gyakorolt hatása is jelentős.)
Fontos Lactobacillus Acidophilus és Bifidobacterium fajtákat tartalmaz, a prebiotikumok táplálják ezeket a hasznos bélflóra baktériumokat, tehát együtt célszerű alkalmazni azokat. Használata különösen javasolt stressz idején, antibiotikumos kezelések esetén és élénkítőszerként.

Összetétel:

Bio- Mos 4000 mg/kg
Lactobacillus Acidophillus és Bifidobacterium 2 x 109 cfu/gramm.
Adagolási utasítás: (1 adagolókanál=8 gramm)
Csikóknak: Fél adagolókanál / nap
Kifejlett lovaknak 1 – 2 adagolókanál / nap
Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20 C hőmérsékleten, fénytől és nedvességtől védve. Használat után lezárandó.
Kiszerelés: 700g (EH 572) vödörben
700g Probiotics kb. 50 napra elegendő.

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Probiotikum por 700 gramm” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…