E vitamin, C vitamin, szelén, lizin és ginseng oldat

9.950 Ft37.100 Ft

Sportlovaknak készült vitamin a teljesítmény növelésére, az izmok fejlődésének erősítésére, az izomsejtek ellenálló képességének növelésére, az izom problémák kezelésére.

Kiürítés

Leírás

 Az E vitamin és szelén együttes alkalmazása megelőzi a szívizomzat és a csontvázizomzat károsodását, növeli a kitartást és a teljesítőképességet, javítja a regenerációt. A ginseng extra vitalitást biztosít, segít a lovaknak a teljesítményük növelésében, a verseny vagy megerőltető munka után erejük visszanyerésében.
 
A C vitaminnal együttesen a stressz, a versenyzés során nagy mennyiségben keletkező, káros hatású szabadgyököktől való megszabadulást is segíti. Edzések idején és a versenyidőszakban is javasolt a teljesítmény növelésére. Betegségek, műtétek után segíti a regenerálódást.
 
A növények a szervetlen szelént (amely nagyon kis mennyiségben található meg a földben) szervessé alakítja, és ezt tudja a szervezet felhasználni. E két anyag hiánya miatt mozgászavarokra, izomfájdalmakra és beidegződési zavarokra lehet számítani különösen a növekedésben lévő lovak és a sportlovak esetében, hiszen nekik rövid idő alatt kell a legjobb teljesítményt kihozni magukból.
 
A lizin az egyik olyan limitáló aminosav, amelyeknek jelenléte meghatározza a többi aminosav felszívódásának mértékét, jelenléte az izomfehérjék építéséhez szükséges. A szelén és az E vitamin antioxidáns, védi a sejtek falát a károsító peroxid gyököktől, javítja az izmok anyagcseréjét, stabilizálja az izomrostok működését, segít a szabadgyököktől történő megszabadulásban, kiegészíti a szelén hatását. Az E vitamin segít az izmok erejének és integritásának fenntartásában, a C vitamin és hatékony antioxidáns tulajdonságai miatt segít a szabadgyököktől történő megszabadulásban. Ez a termék különösen hatékonyan gátolja a szabad gyökök kialakulását.
 
A ginseng extra vitalitást biztosít, így segít a lovaknak a teljesítményük növelésében, a verseny vagy megerőltető munka után erejük visszanyerésében.

Sportlovaknak: A teljesítmény növelésére, az izmok fejlődésének erősítésére, az izomsejtek ellenálló képességének növelésére, az izmok betegségeinek kezelésére.

A tenyészméneknek és tenyészkancáknak ideális termékenységének fenntartásához, tenyészkancáknál az egészséges petefészek működés és peteérés biztosításához.

Csikóknak izomgyengeség esetén kiegészítő kezelésre, segíti az egészséges izomrostok kialakulását, működését.

 Literenként50 ml-ben
E Vitamin50,000 NE2500 NE
C Vitamin40,000 mg2000 mg
Szelén35 mg1.75 mg
Ginseng kivonat1000 mg50 mg
Lizin200,000 mg10,000 mg

Adagolás: adjon napi 50 ml-t a táplálékba keverve.

Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI által betiltott anyagokat.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C közötti hőmérsékleten, fénytől védve. Használat előtt felrázandó (mivel a ginseng a folyadék tetejére válik ki). Használat után lezárandó.

Kiszerelés: 1 literes (EH 475), és 5 literes (EH 477) adagolós flakonban
Az 1 liter 20 napi adag, az 5 liter 100 napi adag.

További információk

Kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…