Respira Pets – Aeroszol, a légutak egészségének támogatására

Respira Pets – Aeroszol, a légutak egészségének támogatására

8.490 Ft

Folyékony oldat aeroszolhoz, növényi kivonatokkal, hörgőirritációt és köhögést csillapító, nyálkaoldó tulajdonságokkal. Támogatja a légutak egészségét.

Cikkszám: CGRSP100ML Kategória:

Leírás

Növényi kivonatokban gazdag, balzsamos, hörgő hurutoldó és köhögéscsillapító tulajdonságú aeroszol természetes hatóanyagokkal. A készítmény olyan gyógynövényeket tartalmaz, amelyek azonnali megkönnyebbülést nyújtanak a légutak felszabadításával. Csillapítja az irritációt, nyálkaoldó hatású, azonnal és közvetlenül a légutakra hat.

Az aeroszolterápia olyan gyógyszeradagolási módszer, amely lehetővé teszi a hatóanyagoknak a légutakban a gyors, lokalizált, mélyre hatoló eljutását. Ez a kezelés hatékonyan támogatja a légzési problémák kezelését kisállatoknaál is.
A Respira Pets természetes hatóanyagokat tartalmaz, kiváló gyógymód hörghurut és köhögés esetén; segít a felső légutak fertőtlenítésében, valamint a köhögés és a torokfájás megelőzésében; gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító tulajdonságai  vannak, balzsamos hatású, megkönnyíti a váladék kiürülését. Használata légúti megbetegedések esetén javasolt.

Adagolási javaslat: A testtömeg és/vagy az állatorvosi javallatok alapján aeroszolos beadása javasolt.

Kistestű kutyák számára: 0,5-1 ml naponta, azonos mennyiségű sóoldattal hígítva.

Közepes és nagy testű kutyáknak: napi 1,5-2 ml-ig, azonos mennyiségű sóoldattal hígítva.

Használat előtt felrázandó.

Használata: Ajánlott naponta egyszer, legalább három egymást követő napon keresztül fiziológiás sóoldattal hígítva aeroszollal beadni. Fenntartó kezelésre hetente egyszer ajánlott alkalmazni.

Kiszerelés:100 ml oldat aeroszolhoz

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20°C közötti hőmérsékleten, fénytől védve. Gyermekektől távol tartandó!

További információk

Tömeg 0,1 kg