Devils Claw Gel – Ördögcsáklya gél

Devils Claw Gel – Ördögcsáklya gél

10.050 Ft13.650 Ft

Könnyen alkalmazható zselé, amely a bőrön át gyorsan felszívódik. Kiválóan hűt és nyugtat, ördögcsáklya fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonságait kihasználva segít hatásosan, különösen hasznos az idős és ízületi problémás lovaknak.

Leírás

Ördögcsáklya gél – ÁLLATGYÓGYÁSZATI GYÓGYHATÁSÚ TERMÉK LOVAK, KUTYÁK ÉS MACSKÁK RÉSZÉRE

Könnyen alkalmazható zselés állagú készítmény, amely a bőrön át gyorsan felszívódik. Kiválóan hűt és nyugtat, ördögcsáklya tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmazható gyulladással járó ízületi fájdalmak kiegészítő helyi kezelésére. Előrehaladott, már fájdalommal járó ízületi problémákra ajánlott szinte azonnali hatású.Nagyon hatásos készítmény, elsősorban az idősebb és izületi problémás állatoknak ajánlott.

Alkalmazási javaslat:
Alkalmazza a gélt az érintett ízületen vagy testrészen naponta kétszer, egyenletesen vigye fel, dörzsölje be és hagyja teljesen felszívódni. Éjszakára bandázst is tehet a krém fölé. A maximális eredmény eléréshez javasoljuk az ördögcsáklya oldat (Devils Claw Liquid) használatát is (belsőleg).

Az ördögcsáklya jelenleg nem engedélyezett anyag a versenyeken!

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C között, fénytől védve. Használat után lezárandó. Minőségét felbontás után 12 hónapig megőrzi.

1078/1/2017 NÉBIH ÁTI
1078/2/2017 NÉBIH ÁTI
1078/3/2017 NÉBIH ÁTI

Kiszerelés:  500g (EH 706), és 800g (EH 701) tégelyben

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Devils Claw Gel – Ördögcsáklya gél” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…