Devils Claw Gel – Ördögcsáklya gél gyógyhatású készítmény

6.700 Ft9.450 Ft

Könnyen alkalmazható zselé, amely a bőrön át gyorsan felszívódik. Kiválóan hűt és nyugtat, ördögcsáklya fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonságait kihasználva segít hatásosan, különösen hasznos az idős és ízületi problémás lovaknak.

Kiürítés

Leírás

Könnyen alkalmazható zselé, amely a bőrön át gyorsan felszívódik. Kiválóan hűt és nyugtat, ördögcsáklya fájdalomcsillapító tulajdonságait kihasználva segít hatásosan, különösen hasznos az idős és ízületi problémás lovaknak.

Az ördögcsáklya gél tinktúrából készült termék. A tinktúra azt jelenti, hogy a gyógynövény 1:4 arányú etanol és víz keverékében ázik egy hónapon át, majd hidegen sajtoljuk. Ez jelentősen koncentrált oldatot eredményez. Ez a gél, ennek a gyógynövénynek az egyedi gyulladáscsökkentő tulajdonságait azonnal kihasználva, nagyon gyorsan enyhíti az ízületi fájdalmakat és hűsítő hatása is van.

Alkalmazási javaslat:
A kezelendő testrészen naponta kétszer alkalmazza, dörzsölje be és hagyja teljesen felszívódni. Éjszakára bandázst is tehet a krém fölé. A maximális eredmény eléréshez javasoljuk az ördögcsáklya oldat (Devils Claw Liquid) használatát is (belsőleg).

Az ördögcsáklya jelenleg nem engedélyezett anyag a versenyeken!

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C között, fénytől védve. Használat után lezárandó.

Kiszerelés:  500g (EH 706), és 800g (EH 701) tégelyben

További információk

Kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…