MSM (Metil-Szulfonil-Metán) az ízületek támogatására (kapszula)

6.650 Ft

MSM – Metil-Szulfonil-Metán, az ízületek támogatására. 100 % tiszta MSM, Kanadai fenyő eredetű.

Leírás

MSM, Metil-Szulfonil-Metán, az ízületek támogatására
szerves kén 200 db 500 mg kapszula

100 % tiszta MSM, Kanadai fenyő eredetű.

Biológiailag rendelkezésre álló kén-forrás, különösen fontos a rugalmas ízületek érdekében.

Csökkenti a fájdalmakat és a gyulladást, a méreganyagok felhalmozódásának megakadályozásával és a tápanyagok sejtekbe való felszívódásának elősegítésével pedig felgyorsítja az ízületek és izmok regenerálódását, általánosságban segítenek a szövetgyógyulásban enyhíti az izomfájdalmakat és görcsöket is.
Támogatja a kollagén képződését, így segítve elő az izmok, ízületek, a bőr, a haj és a körmök egészségét, csakúgy, mint a sebgyógyulás elősegítését.
Bár az MSM a kénfélék családjába tartozik, nem összekeverendő a kéntartalmú gyógyszerekkel. Ez egy antioxidáns, méregtelenítő és gyulladáscsökkentő anyag. Képes növelni az energiaszintet és az állóképességet is, inzulin komponensként segíti a sejtek glükóz felvételét az energiatermeléshez.
A légúti és egyéb allergiától szenvedők körében is hatásosnak találták az MSM-et, még a komoly tünetek enyhítése szempontjából.
Néhány kutató véleménye szerint ma az MSM lehet a leghatásosabb vény nélkül elérhető gyulladáscsökkentő. Jelentősen csökkenti az arthritiszes és arthrózisos fájdalmakat.

Adagolási javaslat: a gyártói adagolási javaslat: akut időszakban napi 4*2 kapszula, 2 hét után napi 4*1 kapszula étkezés előtt. A magyar előírások szerint adagolási javaslat: napi 3×1 kapszula étkezés előtt.

napi 8 kapszula: napi 4 kapszula:
MSM 4000 mg **% 2000mg **%

RDA%- felnőttek számára javasolt napi bevitel,**% napi szükséglet nincs meghatározva

A készítményt javasolt legalább 3 hónapig folyamatosan alkalmazni.
A készítmény nem helyettesíti a vegyes étrendet. A javasolt napi adagot ne lépje túl. Gyermekek elől elzárandó!

Minőségét megőrzi: a gyártástól számított 2 évig, Lásd a doboz alján (nap/hó/év)

OÉTI szám: 14154/2014

A gyártó EU reg.száma: GB071E0015
Forgalmazó: Ab-Original Kft, 9200 Mosonmagyaróvár, Kossuth Lajos utca 31. www.equimins.hu

Termékünk az OÉTI zöld pipás terméke, ami azt jelenti, hogy:

A bejelentett, zöld pipával jelölt étrend-kiegészítők esetében a bejelentő által benyújtott dokumentumok, valamint a rendelkezésre álló, releváns tudományos információk, adatok alapján nem merültek fel olyan súlyos hibák az összetétellel, a termék várható hatásaival, a jelöléssel, és a címkén alkalmazott egészségre vonatkozó állításokkal kapcsolatban, amelyek alapján feltételezni lehetne, hogy a termék fogyasztása kockázatos lenne a fogyasztó egészsége szempontjából, valamint hogy a termék nem felel meg a bejelentéskor hatályos jogi rendelkezéseknek, úgy mint az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendelet, a 1924/2006/EK rendelet és a hozzá kapcsolódó egyéb rendeletek előírásainak.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…