Winter Leg Scrub Concentrate – Csüdsömör lemosó koncentrátum

Winter Leg Scrub Concentrate – Csüdsömör lemosó koncentrátum

9.990 Ft17.290 Ft

Baktérium- és gombaellenes hatású láb lemosó koncentrátum folyadék. Használja ősztől tavaszig a sáros időszakban, hogy segítsen megvédeni a lovát a sár miatt kialakuló fertőzésektől, csüdsömörtől.

Leírás

Csüdsömör láb lemosó tisztító folyadék koncentrált baktérium- és gombaellenes hatással.

Használja ősztől tavaszig a sáros időszakban, hogy segítsen megvédeni a lovát a sár miatt kialakuló fertőzésektől, csüdsömörtől. Már meglévő  csüdsömör fertőzés esetén használja a sömör felületének lemosására, majd krémezze be a Mud Block krémmel vagy Mud Block ápolóval.

Tartalma:
Microlat természetes baktériumölő
Cetrimide
Cocamidopropyl Betaine

Használati javaslat: A nap végén alkalmazza, amikor beviszi a lovát a mezőről (sáros körülmények közül). A termék nagy biztonsággal használható, nem tartalmaz veszélyes anyagokat. Általános lemosáshoz adjon két kupaknyit (20ml) 1 liter vízhez és szivaccsal mossa le a sarat, piszkot a lábakról. Ne öblítse le.

Csüdsömör esetén hígítás nélkül mossa le az érintett területet, ne öblítse le, hagyja megszáradni majd krémezze be a Mud Block Cream csüdsömör krémmel.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C közötti hőmérsékleten, fénytől védve. Gyerekektől távol tartandó. Használat után lezárandó.

Kiszerelés: 500ml (EH 123) és 1 liter (EH 124) flakonban.

Nyilvántartási szám:
1271/1/2019 NÉBIH ÁTI (500 ml) 1271/2/2019 NÉBIH ÁTI (1 liter)

Az 500 ml kb 25 alkalomra elegendő.

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…