EQUIPROFLEX ízületi kiegészítő lovaknak

EQUIPROFLEX ízületi kiegészítő lovaknak

26.750 Ft

Állatorvosi kutatások alapján kifejlesztett kiegészítő takarmány lovak számára az ízületek és porcok védelmére.  Glükozamint, kondroitin szulfátot, hialuronsavat, kurkumát és Boswellia serrata (tömjénfa) kivonatot tartalmaz, amely gyulladáscsökkentő hatásáról ismert és alkalmazott már az ókor óta. Napi adagolásával csökkenthető a porckopás, mivel elősegíti az ízületi folyadék képződését.

Cikkszám: CAEFX001LT Kategóriák: , , Címkék: , , , , ,

Leírás

A Boswellia (tömjénfa) és kurkuma természetes fájdalomcsillapító tulajdonságai, valamint a kondroitin szulfát, glükózamin és hialuronsav segítenek megőrizni az ízületek rugalmasságát.
Könnyen beadható és nem tartalmaz színezéket.

Ez a termék nem dopping! 

Adagolási javaslat:
megelőzésre és fenntartásra: 20 ml naponta
fennálló probléma esetén: 40 ml naponta 2-4 héten át, utána át lehet térni a fenntartó adagolásra.

Etetése közvetlenül a szájba vagy takarmányba keverve javasolt.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20°C közötti hőmérsékleten, fénytől védve.

Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI szabályai szerint tiltott anyagokat.

Kiszerelés: 1 literes flakonban

Az Equiproflex alkalmazása tudományos kutatásokkal alátámasztott, hatékonyan támogatja az ízületek egészségét.

 

KONDROITIN-SZULFÁT: A csontanyag nélkülözhetetlen alkotóeleme. Élettani funkciója a porcok rugalmasságának fenntartása, a porc lebomlásának megakadályozása, az irritáció csökkentése és a nagy igénybevétel által a porcban okozott károsodások helyreállítása.

GLÜKOZAMIN: A porcot és az ízületi folyadékot alkotó anyagok egyik alkotóeleme, amely hozzájárul szerkezetük és rugalmasságuk megőrzéséhez. A glükozamin helyes bevitele hatékonyan lassítja a porc szerkezetének öregedését, csökkenti a fájdalmat és növeli az ízületek mozgékonyságát.

HIALURONSAV: Az emberi és állati szervezet által természetesen termelt anyag, a kötőszövet egyik fő alkotóeleme. A szövetek hidratáltságának megőrzésével hozzájárul az ízületek mobilitásához és kenéséhez. Megakadályozza a porcok lebomlását is.

 

 

További információk

Tömeg 1 kg