BioTite – Legtend gyógynövényes agyagpakolás

BioTite – Legtend gyógynövényes agyagpakolás

6.450 Ft

Regeneráló és nyugtató hatású gyógynövényes agyagpakolás az erősen igénybe vett területek hűtésére. Alkalmazható fárasztó edzés vagy versenyt követően, különösen kötött kemény talajú terep, ill. pályamunka után. Kiegészítő kezelésre alkalmazható a végtagok gyulladásos megbetegedéseinél, a megterhelésből eredő izom és csontfájdalmak esetén.

Leírás

Állatgyógyászati gyógyhatású termék lovak számára

Jól használható az erős igénybevételnek kitett területek hűtésére. Regeneráló és nyugtató hatású gyógynövényes agyagpakolás az erősen igénybe vett területek hűtésére. Alkalmazható fárasztó edzés vagy versenyt követően, különösen kötött kemény talajú terep, ill. pályamunka után. Kiegészítő kezelésre alkalmazható a végtagok gyulladásos megbetegedéseinél, a megterhelésből eredő izom és csontfájdalmak esetén, az inak és szalagok terhelésének csökkenésére.

Kaolint és növényi kivonatokat tartalmaz, balzsamos és fáradtság-gátló, frissítő tulajdonságokkal. Felszívja a méreganyagokat, ásványi anyagokat és nyugtató hatású tápláló összetevőket szabadít fel.

A maximális hatás elérése érdekében alkalmazása előtt javasolt egy könnyű masszázst végezni az EQUITRAUMA azonnali nyugtató hatású géllel.

Alkalmazása:
Kizárólag külsőleges alkalmazásra!
Tisztítsa meg a végtagot, vigye fel a pakolást a kívánt területre kb. 3 mm vastag rétegben bandázzsal vagy a nélkül. 12-24 óra elteltével távolítsa el. Alkalmazható a pata talpi részére is.
A pata enyhébb sérülései, repedései esetén a pata talpi részén is használható. Ne alkalmazza sérült bőrön. Ne használja újra a már eltávolított terméket, mert az már káros anyagokat és szennyeződéseket tartalmaz.

Összetétel:
Víz, kaolin, Aloe glikolos kivonat, MATRICE U.B.®, Melaleuca alternifolia levélolaj, Gaultheria procumbens levél olaj, Mentha arvensis gyógynövény olaj, klorofill.

Figyelmeztetések:
A termék csak előírás szerint alkalmazható. A termék alkalmazása nem helyettesíti az egyes kórképekben javasolt állatorvosi kezelést.
FEI doping free – a termék összetevői nem szerepelnek a FEI és a Jockey Club tiltott anyag listáján. (A pillanatnyilag aktuális lista tartalmáért a gyártó nem tud jogi felelősséget vállalni, annak ellenőrzése a felhasználó jogköre.)
Lejárati idő
Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 3 évig.

Tárolása:
Hűvös és száraz helyen, hő- és fényforrásoktól távol tartandó

Kiszerelés: 1 kg tégelyben 2468/1/NM/2024 NÉBIH ÁTI (1 kg), 2468/2/NM/2024 NÉBIH ÁTI (5 kg)

FITO-BIBLIOGRÁFIA

MATRICE U.B.®: Olea europaea (olajfa) vizes kivonat
Aloe: gyulladáscsökkentő, nyugtató, nyugtató, hámképző tulajdonságokkal rendelkezik
Teafaolaj: Melaleuca alternifolia illóolaj, antiszeptikus és fájdalomcsillapító hatású
Mentha arvensis: fertőtlenítő, frissítő és tonizáló tulajdonságokkal rendelkezik

A kaolin természetben előforduló lágy, porózus agyag, amit elsősorban tisztító és nedvszívó hatása miatt alkalmaznak a kozmetikai iparban. Toxinokat és egyéb szennyeződést szív magába, enyhíti a gyulladásos tüneteket, nyugtatja a bőrt.

 

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BioTite – Legtend gyógynövényes agyagpakolás” értékelése elsőként