Aprított lucerna 20 kg

Akció!

Aprított lucerna 20 kg

Original price was: 14.100 Ft.Current price is: 12.690 Ft.

Egyenletesen aprított, magas hőmérsékleten szárított, kiváló minőségű lucerna széna, amely könnyen rágható és emészthető.

Ajánlott a fogászati problémákkal küzdő lovak számára is. Tökéletes a nagy terhelésnek kitett lovak, tenyészkancák, csikók és a gyomorfekélyre hajlamos lovak számára.

Az aprított lucerna biztosítja a minőségi emészthető fehérjéket a lassan felszabaduló energia leadáshoz és az izomzat növekedéshez, az erős, egészséges csontokhoz szükséges kalciumot, és természetes biotinforrás az egészséges patákhoz.

A kutatások a gyomorfekélyre hajlamos lovaknál is kiemelik gyógyhatású tulajdonságait. Kiváló választás légúti problémás, kehes lovak számára is.

 

Leírás

Kifejezetten ajánlott:
Gyors növekedésű és alultáplált lovaknak, szénhidrát érzékeny lovaknak (Cushing-kór/PPID, laminitis, inzulin rezisztencia), gyomorfekélyes lovak, vemhes és szoptatós kancák, idős, fogászati problémákkal küzdő lovak számára.

Az aprított lucerna magas rosttartalmú takarmány, kiváló minőségű természetes fehérjeforrás. A fehérje alapvető tápanyag, amely létfontosságú az izomzat építéséhez, valamint a szövetek újjáépítéséhez. Az aprított lucerna etetésével a legjobb minőségű rostot biztosítod, hogy lovad emésztőrendszerét is támogasd.

Ideális takarmány idős lovak számára. Lágy textúrája kíméletes az öregedő fogak és íny számára, míg rosttartalma elősegíti a bélrendszer egészségét és a tápanyagok hatékony felszívódását. Esszenciális zsírsavakkal gazdagítva pl. Glow and shine omega olajok vagy a Veterán vitamin segít fenntartani az általános egészséget és a fényes szőrzetet. Megbízható választás az idős lovak életminőségének javítására.

A lucerna emellett természetes módon alacsony cukor- és keményítőtartalmú, és független kutatások bizonyítják, hogy ez a hihetetlen növény természetes pufferként működve támogatja az emésztőrendszert. Kutatások azt is kimutatták, hogy a lucerna etetése javíthatja a pata szaru minőségét a növényben bőségesen jelenlévő kalciumnak köszönhetően.

A lucerna etetése ajánlott a gyomorfekély-szindrómában szenvedő lovak esetében is.

Melasztól, tartósítószertől és szalmától mentes. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, természetes cukortartalma mindössze 4,5%. Előnye a lucernapellettel szemben, hogy nem kell áztatni, de víz adható hozzá közvetlenül etetés előtt, a hidratáltság elősegítése érdekében. Az aprított lucerna keverhető szemes takarmánnyal is, így a ló alaposabban megrágja az abrakot és lassabban fogyasztje el azt.

Mindig biztosíts nyalósót és friss, tiszta vizet lovad számára.

A terméket hűvös, száraz helyen tárold.

Kiszerelés: 20 kg

További információk

Tömeg 25 kg