Bemutatkoznak a Rex Natural Range kutya- és macskaeledelek

20% friss hús, 100%-ban természetes összetevők egy minőségi, ízletes tápban kedvenced egészségéért.

Tudjuk, hogy felelős gazdiként Te is szeretnéd a legjobbat megadni kedvencednek. És persze azt is tudjuk, hogy nem egyszerű megtalálni a megfelelő, teljes értékű táplálékot biztosító menüt kutyádnak, cicádnak. Épp ezért elhoztuk Nektek az Equusline lótápok gyártója, a spanyol Agroveco kutyáknak és cicáknak készített kiváló minőségű és ízletes eledeleit is.

A Rex Natural Range eledelek kiegyensúlyozott táplálkozást biztosító receptúráit társállatok dietetikájára specializálódott állatorvosok dolgozták ki. A tápok alapja a friss hús és 100%-ban természetes összetevők. A Rex Natural Range kutya- és macskaeledelek mindegyike tartalmazza az összes vitamint, ásványi anyagot és természetes antioxidánst, amelyekre kedvencednek méretének, korának és életvitelének megfelelően szüksége van. Az eledelekhez felhasznált legfőbb hozzávalók (például csirke, pulyka, lazac, és friss hal) a humán fogyasztásra szánt élelmiszerláncból származnak.

A válogatott összetevők mellett természetes aromák gondoskodnak arról, hogy a Rex Natural Range kutya- és macskaeledelek még ízletesebbek, még jobban emészthetőek legyenek és elnyerjék még a legkényesebb ízlésű kutyák és macskák tetszését is.

A kutyaeledeleket 3 és 14 kilogrammos kiszerelésben rendelheted meg kölykök, kistestű, felnőtt és nagytestű, érzékeny emésztőrendszerendszerű, illetve bőrproblémákra hajlamos, illetve idős és/vagy hízásra hajlamos kutyák számára kialakított összetétellel.

Megnézem a Rex Natural Range kutyaeledeleket >>

Macskák esetében kétféle ízesítés közül választhatsz kiscicádnak, felnőtt, vagy ivartalanított kedvencednek.

Megnézem a Rex Natural Range macska eledeleket >>

A Rex Natural Range kutya- és macskaeledeleket készletről, október elsejéig kiszállítási díj nélkül rendelheted meg.