Teszteltük a Rex Natural Range macskaeledeleket, íme az eredmény

Nem titok, hogy mi itt a Lóvitamin.hu-nál ki is próbáljuk forgalmazott termékeinket, hiszen nem tudnánk jó szívvel ajánlani olyasmit, ami nem megfelelő minőségű. Így nem titok, hogy amikor belevágtunk a Rex Natural Range tápok forgalmazásába, először a saját kedvenceinkkel kóstoltattuk meg őket.

A tesztben három ivartalanított cicus vett részt: egy nőstény házicica, egy nőstény félperzsa és egy sziámi-házimacska keverék kandúr. Négy tálkába helyezünk ki egyforma mennyiségű eledelt a következő típusokból:

 

A cicák szabadon fogyaszthattak a kihelyezett eledelekből.

Tesztalanyaink körében a Rex Natural Range Exquisite Adult Cat – Chicken & Turkey eledel aratta a legnagyobb tetszést, a második helyen pedig a Rex Natural Range Exquisite Sterilised Cat – Fresh Fish eledel végzett. Harmadik helyen a Rex Natural Range Adult Cat – Chicken & Rice zárt, de a Rex Natural Range Exquisite Sterilised Cat – Chicken & Turkey eledelből is tekintélyes mennyiség fogyott.

Lepd meg Te is kedvencedet a Rex Natural Range kutya- és macskaeledelekkel: kérj ingyenes termékmintát, vagy rendelj rögtön egy egész csomaggal:

Tovább a Rex Natural Range Macskaeledelekhez >>