Üdvözlünk blogunkon

Négyzetes logoAz Equimins márkanév alatt minden olyan termék megtalálható, amely a lovak számára az alap takarmányokon kívül szükséges. Csak természetes összetevőkből álló kiegészítő takarmányok, vitaminok, ápolási szerek találhatók kínálatunkban. Az alapvető fontosságú kiegészítők kutyák és macskák számára is elérhetők, sőt, már 2 humán táplálékkiegészítő is van a mi hazai termékpalettánkon is. Minden esetben a gyártó ugyanaz az angol cég, csak eltérő márkanéven gyártanak a különböző célcsoportok számára.

Mindezek a termékek a legjobb minőségben, kiváló alapanyagokból, komoly táplálkozás tudományi szakemberek kutatásai alapján készültek. Ugyanezek a jellemzői az általunk forgalmazott Equusline tápoknak is. A minőség és hatékonyság mindenek felett jellemző termékeinkre. Ebben a blogban szeretnénk kihasználni azt a több, mint 30 év tapasztalat adta tudást, és informatívan átadni még valamit, azt a plusz információt, amelyből a végén a lovak profitálnak. Szlogenünk a ‘Mindent a lovak egészségéért és ápoltságáért’ jól kifejezi hozzáállásunkat is.

Tarts velünk az úton, légy részese a fejlődésünknek, és csatlakozz küldetésünkhöz: érjük el együtt, hogy lovad egészségesebb, ápoltabb legyen, a versenyeken a maximumon túl is teljesítsen érted és veled, egészségét őrizzük meg és támogassuk!
Ide a blogba, szeretnénk majd feltenni olyan képeket és lírásokat is, amelyben elmondjátok, hogy Ti milyen Equimins termékeket vagy Equusline tápot használjátok a lovaitoknak. Olyan emailt várunk, amelyben írtok a lovatokról is pár sort, néhány jellemzőt a tulajdonságairól és az általatok használt termék előnyeiről, miért volt hasznos számotokra, ajánlanátok-e másnak is. Az emailt a szokásos info@equimins.hu címre várjuk.