Készítsd fel lovadat a télre a Lovitamin.hu segítségével

Készítsd fel lovadat a télre a Lovitamin.hu segítségével

2017-10-12 / Equimins Hungary

Már bizonyára a Te lovad is elkezdte növeszteni puha téli szőrét, Te pedig már biztosan előkészítetted a lovaglókabátodat, lovaglókesztyűdet, és a lótakarókat. Kezdetnek persze ez sem rossz, de érdemes egy kicsit alaposabban felkészülni a télre.

Ha lovad tartalékait ilyenkor ősszel alaposan feltankolod, akkor kedvenced könnyebben vészeli át a telet: kevésbé lesz fogékony a megbetegedésekre és könnyebben megőrzi kondícióját is. A vitaminpótlás és az immunerősítés tehát az első számú feladat.

Amit mi ajánlunk:

Tip top Equi red – vitamin oldat (1 liter, 2,5 liter és 5 liter )

Echinacea – kasvirág oldat (1 liter)

Jó ha tudod, hogy vannak lovak, akik nehezebben viselik a hideget, vagy kevésbé jól hasznosítják a takarmányt, nekik mindig jól jön, ha abrak helyett vagy annak kiegészítéseként lótápot kapnak. Ne feledd, a lótápok tudományos pontossággal tartalmazzák azokat vitaminokat, ásványi anyagokat és azt a mennyiségű energiát, amire lovadnak szüksége van.

Equusline Cool mix   –  zabmentes müzli pálmaolajjal,  (20 kg)

A tipikus téli emésztőszervi problémák megelőzésében sokat segíthet a lenmag, a különféle olajok, illetve a probiotikumok etetése mellett az, ha fokozottan odafigyelsz arra, hogy kedvenced mindig eleget igyon.

Cooked Linseed – főtt porlasztott lenmag (3 kg, 10 kg és 20 kg)

Pro-bio vitamin  – az emésztőrendszer támogatására (1,5 kg és 3 kg)

Glow and Shine Omega olajok (2,5 liter és 5 liter)

Ne feledd, a lovak nincsenek cukorból és kifejezetten élvezik a telet is – de olykor jól jön egy kis plusz törődés a gondos gazditól, hogy az őszi kicsattanó forma egészen tavaszig kitartson.

És mivel lovad egészsége nekünk is fontos, ha bármely fenti termékből egy webshopos vásárlás alkalmával legalább 2 terméket megrendelsz és megjegyzésként beírod, hogy “Felkészülés a télre 2017“, 10% kedvezményt adunk az árból. (A kedvezmény a számlában kerül érvényesítésre, a honlapos rendelés visszaigazolásában nem látszik még! Egyéb vásárlási és szállítási feltételeink továbbra is érvényesek.)