Vásárold kedvenceidnek mindenből a legjobbat

Vásárold kedvenceidnek mindenből a legjobbat

2023-07-23 / Magyar Dorottya

Sok olyan kutya- és macskaeledellel találkozhatsz, amelyekről azt állítják, hogy minden alapvető tápanyagot és ásványi anyagot biztosítanak kedvenced számára. Nem is beszélve a vitaminokról és takarmánykiegészítőkről… De ugye Te sem szeretnél olyan termékekért pénzt kiadni, amelyek ugyan kedvező árúak, de hatékonyságuk csekély?

Gazdiként – és a Lóvitamin.hu csapat tagjaiként – jól tudjuk, hogy minden állatnak más és más az igénye. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy kedvenceid egyedi igényeinek megfelelően extra minőségű, kiváló összetételű és jól hasznosuló eledeleket, illetve takarmánykiegészítőket adj kedvencednek, hogy tökéletesen egészséges, aktív és boldog lehessen.

A Lóvitamin.hu kínálatában a természetes összetevőkből készült Blooming Pets illetve Union Bio termékek az egészséget támogató takarmánykiegészítők és ápolószerek széles választékát kínálják kutyák és macskák számára. Az elkészítésükhöz felhasznált természetes alapanyagok hatékonyan támogatják kedvenced egészségét, javítják és fenntartják a test egészséges működését.

Minden Union Bio és Blooming Pets termék szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül.

Az Union Bio és Blooming Pets táplálékkiegészítők és ápolószerek nagyszerűen kiegészítik a Rex Natural Range eledelek kínálatát, amelyek 20% friss hús, 100%-ban természetes összetevők felhasználásával társállatok dietetikájára specializálódott állatorvosok által kidolgozott receptúra alapján készülnek.

Kép forrása: Piaxabay