Újdonság: Union B.I.O. termékek a Lóvitamin.hu kínálatában

Újdonság: Union B.I.O. termékek a Lóvitamin.hu kínálatában

2023-04-10 / Magyar Dorottya

A Lóvitamin.hu webáruház a lovak, kutyák és macskák egészsége és jóléte, egészségük támogatása érdekében működik, a kínálatban szereplő termékek kiválasztásakor pedig kiemelten fontos szempont a természetes összetevők és hatóanyagok használata is.

Ezért, amikor a több évtizedes gyártói múlttal rendelkező, ám Magyarországon még jelen nem lévő Olaszországi Union B.I.O. vállalat felkért bennünket termékeik forgalmazására, termékpalettájuk, működési filozófiájuk és gyártási folyamataik megismerése után úgy gondoltuk, az ő termékeik is beleillenek az általunk képviselt irányvonalba és minőségbe.

Az Union B.I.O. tudományos csapata fitoterápiás területen végzett kutatásaik eredményeit állatoknak készült termékekben, kutyák, macskák, lovak egészségének megőrzésére és támogatására, valamint környezetünk higiéniájára és természetes védelmére hasznosítja. Az Union B.I.O. laboratóriumaiban folyamatosan tudományos kutatások zajlanak a készítmények fejlesztésére. Mindegyik termék nagy gonddal készül, hogy elérjék a hatóanyagok megfelelő stabilitását, biológiai hozzáférhetőségét és a különböző hatóanyagok közötti optimális kölcsönhatást. Értékes együttműködő partnerük ebben több olasz egyetem, amelyekkel közösen valósítanak meg kutatási projekteket.

Add meg a lehetőséget kedvencednek, hogy egészségesen élhessen: az Union B.I.O. gyártásából származó természetes krémek, ápoló- és tiszítítószerek, valamint kiegészítő takarmányok segítenek kedvenced leggyakoribb egészségügyi problémáinak megelőzésében, valamint kezelésének támogatásában.

Az Union B.I.O. vitalizáló termékeket kifejezetten arra tervezték, hogy sportlovad vagy aktív kutyád megfelelő támogatást kapjon mozgékonysága megőrzéséhez, izmai megfelelő működéséhez, erőnlétének fejlesztéséhez. A kizárólag természetes összetevőkből álló ápolószerek környezetbarát módon tisztítanak és ápolnak, biztonságosak az állatok és a gazdi számára is, kölyök állatokon is használhatóak. Az Union BIO samponok és ápolószerek nem változtatják meg a bőr pH-értékét, nem irritálnak és nem zavarják az állatot.

Természetes összetevők magas minőségben kedvenced egészségéért. Miért kellene választanod a természet és a tudomány között, ha mindkettőt egyben megtalálod az Union B.I.O. termékekben?

Az Union B.I.O. készítmények hatékonyak és biztonságosak. A gyártó vallja: „a növényi eredetű összetevőket tartalmazó termékek a hivatásunk: ez az az irányvonal, amely vezérel bennünket a döntésekben, a felhasznált alapanyagokban és mindennapi életünkben. Számunkra a jövő a környezet, a jólét és a környezetvédelem szinonimája.”

Tovább az Union B.I.O. termékekre »

Mi az a MATRICE U.B.®?

Minden Union B.I.O. termék alapja az az olajfa kivonat, amelyet az Institute of Analysis and Research Labor Chimica a Sienai Egyetemmel együttműködve fejlesztett ki. A MATRICE U.B.® felerősíti a gyógynövények hatásait, és még hatékonyabbá teszi az Union B.I.O. készítményeket.

Minőségi tanúsítvány

Az Union B.I.O. gyártási folyamatai megfelelnek a legmodernebb elvárásoknak, működésükhöz rendelkeznek az UNI EN ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer tanúsítványával.

A természet beszél! Csak tudni kell meghallgatni és megérteni – Union B.I.O.

Tovább az Union B.I.O. termékekre »