Miért érdemes az Equusline tápokat választani?

Miért érdemes az Equusline tápokat választani?

2016-12-03 / Equimins Hungary
A takarmányozás kiemelten fontos a sportban, tenyésztésben, és kedvtelésből tartott lovaknál egyaránt. A ló megfelelő takarmányozásával számos olyan egészségügyi problémát el tudunk kerülni amely hosszú távon mindenképpen kifizetődő. Ezért ajánljuk minden ló számára a megfelelő Equusline tápokat, melyek magas minősége mindezt az elvárást teljesíteni tudja. Ha ezek mellett a tápok mellett Equimins kiegészítőket is használsz, mindent megteszel a lovad egészségéért!
 
Az Equusline állatorvosi csapata által összeállított takarmányok maximálisan odafigyelnek az alábbiakra:
– kiegyensúlyozott nyomelem tartalom
– pata állapot
– szőr- és bőr állapota
– optimális izom fejlődés
– szív-és érrendszer
– kiváló emészthetőség
– Omega 3 és Omega 6 zsírsav tartalom
 
Ezt mivel érjük el? Minden Equusline táp tartalmazza az alábbi összetevőket is:
 
Növényi olajok
Kiváló energiaforrása az emészthető lassan felszabaduló energiának nagy erőkifejtést végző lovak számára.Ez az alkotórész segít az egészséges szőrzet, megfelelő izomzat kialakításában is. Omega 3 és Omega 6 zsírsavakat tartalmaz. Az olaj, mint energiaforrás segít az emésztőrendszer biztonságosabb és kiegyensúlyozottabb működésében is.
 
Lucerna
Európa területén termesztett, amely kiváló fehérje forrás alacsony keményítő és cukor tartalommal. Számos vitamin forrása is.
 
Árpa pehely
Keményítő és olajtartalma lassan felszabaduló energiát ad. Segít a ló nyugalmának megőrzésében.
 
Élesztő
Támogatja a rost emésztést és a takarmányozás hatékonyságát.
 
Szentjánoskenyér
Emberi fogyasztásra termesztett ízletes alkotórész magas energiaforrás, kiváló azoknak a lovaknak akik olyan sportokban vesznek részt ahol a kirobbanó energiára van szükség.
 
Lizin
Limitáló aminosav. Minden ló számára, de különösen a csikók számára nagyon fontos. Az immunrendszerre, egészséges izomzat kialakulására is hatással van.
 
Szójabab hüvely
Rendkívül gazdag emészthető fehérjében és kiváló rost forrás.
 
Cukorrépa szelet
Kiváló fehérje és nagyszerű emészthető rost forrás. Magas antioxidáns és polifenol tartalma van. Nagyon jó nitrát forrás, amelyet a szervezet aktív nitrogén oxiddá alakít, amely kiváló értágító hatású, csökkenti a vérnyomást és az izmok oxigén felvételét is támogatja. Ezzel együttesen segít a nagy erőkifejtésre és jó teljesítmény elérésére.
 
Folsav
Elősegíti a vörös vérsejtek képződését, tehát támogatja az izomzat oxigén ellátását, csökkenti a regenerálódáshoz szükséges időt. (Nem EPO – hemopoietin) garantáltan dopping mentes összetevő!
 
Biotin
Kiváló B vitamin forrás, támogatja a pata minőségét.
 
Aminosavak, vitaminok és ásványi anyagok
Az Equusline ló táplálkozástan specialistái által kifejlesztett arányban és mennyiségben tartalmaz vitaminokat, aminosavakat és nyomelemeket, amelyek a lovak egészségéhez és sport teljesítményéhez elengedhetetlenek.
 
Búzakorpa
Kiváló rost forrás, E vitamin és B vitamin tartalommal. Támogatja az emésztőrendszer működését.
 
Kukorica pehely
Magas energiát adó összetevő, kiváló emészthetősége miatt pehely formájában. A kirobbanó sport teljesítményt kívánó lovassportok számára szükséges alkotórész.
 
Bab és borsó
Kiváló fehérje, foszfor és lizin forrás.
 
Az alkotórészek és azok aránya az adott táp típusok esetében eltérőek. Az adott táp leírásában megtalálható mindig a vonatkozó információ, de kérdés vagy kétség esetén szívesen segítünk a megfelelő táp és kiegészítő kiválasztásában is.