Zöld hét és karácsonyi meglepetések decemberben

Fekete péntek és zöld hétfő helyett valami igazán különlegessel készülünk Nektek az év végi ünnepek előtt: december 5-12. között, tehát egy egész héten át ingyenes lesz a kiszállítás minden webáruházunkból. De ezzel még nem ér véget az ünnepi meglepetések sora!

Nézzük szép sorjában, mi vár Rátok, Gazdikra idén decemberben:

Minden megrendeléshez ajándékot adunk

December elsejétől minden egyes megrendeléshez ajándékot adunk. Az év utolsó hónapjában Möhöly Magdolna egyedileg hajtogatott origami csillagai csempésznek ünnepi hangulatot a csomagokba.

Minden egyes Rex Natural Range kutya- és macskaeledelt tartalmazó küldemény mellé csomagolunk majd egyet a márka hasznos kis meglepetéseiből: mérőpoharat, labdát, kulcstartót, tollat, vagy kutyapotty-gyűjtő szettet.

Azok a lótartók, akik Equusline lótápot, rizskorpa-, széna- vagy lucernapelletet rendelnek, kulacsot, noteszt, tollat vagy jegyzettömböt kapnak. Egy megrendelés mellé egy ajándék jár.

Mi így kívánunk minden kedves Gazdinak és kedvenceiteknek kellemes ünnepeket.

Zöld hétfő helyett zöld hét

Minden hónapban nagy népszerűségnek örvend a zöld hétfő. Azonban decemberben nem csupán egy napon, hanem egy teljes héten át, azaz december 5-12. között minden egyes napon ingyenes lesz a kiszállítás minden webáruházunkból:

Használd ki a zöld hetet és vásárold meg kedvenced karácsonyi ajándékát is. Ne feledd: a legértékesebb ajándék az egészség.

Egy kis technikai információ – rendeléskor a futárcéget ezen a héten nem lehet kiválasztani ahogy eddig. Ha nem a GLS szállításban kéritek a csomagot, akkor kérjük megjegyzésben megjelölni, hogy DPD vagy MPL szállítást kértek. Megjegyzésben kérjük az adószámot is megadni céges vásárlások esetén.

Év végi kiszállítások

Érdemes lovad tápját, széna- és lucernapelletét is az ünnepek előtt megrendelned, hogy január elejéig biztosított legyen kedvenced ellátása.

Természetesen a kiszállítások a zöld hét után sem szünetelnek, az ünnepek előtti utolsó nap, amikor leadhatod a rendelésedet, december 21. Ha azonban szeretnéd, hogy csomagod mindenképp ott legyen a karácsonyfa alatt, érdemes rendelésedet minél korábban leadnod, hiszen az ünnepek környékén jelentősen megnő a csomagforgalom, ami a postánál és a futárszolgálatoknál is késéseket eredményezhet.

A két ünnep között december 28-29-én fogadjuk a rendeléseket, az idei utolsó csomagokat december 29-én délelőtt adjuk fel, mert nem szeretnénk, ha azok az ünnepi hosszú hétvégén a raktárakban vesztegelnének. Az első postázási nap 2021. január 5-e lesz.

Jó egészséget és kellemes ünnepi készülődést kívánunk minden kedves vásárlónknak és négylábú kedvenceiteknek is!