TASTYlyx nyalótömb kiegészítő takarmány 600 g

2.210 Ft

Ízletes, ínycsiklandó, természetes ízesítésű csemege, mely jutalomfalatként és unaloműzőként is adható; ráadásul segít a stressz és a rossz szokások csökkentésében.

Kiürítés

Leírás

TASTYlyx lónyalóka: ízletes gondoskodás lovad számára

 

Ízletes, ínycsiklandó, természetes ízesítésű csemege, mely jutalomként és unaloműzőként is adható. A Nettex Tastylyx nyalótömb kombinálja a takarmányfelvételt és a játékot, emellett felébreszti a ló kíváncsiságát. Ideális unaloműző játék, segít a rossz szokások, sztereotípiák kialakulásának megelőzésében, hiszen a ló elfoglalja magát, miközben ezt az ízletes csemegét nyalogatja. Ráadásul mindez stimulálja a lovak elméjét is és növeli aktivitásukat.

 

 A Nettex Tastylyx kizárólag természetes összetevőket, színezőanyagot és ízanyagokat tartalmaz. A Nettex Tastylyx ízesítését minden ló kedveli. 600 grammos kiszerelésben, almás, répás és mentás ízekben kapható. A háromdarabos kiszerelés mindegyik ízből egyet tartalmaz. Érdemes időnként cserélgetni az ízeket, hogy lovad ne veszítse el érdeklődését.

 

Meleg nyári napokon fagyasztva is ajánljuk
Ha nagy a hőség, helyezd a fagyasztóba a TASTYlyxet, mielőtt kifüggesztenéd: ez egyrészt frissítően hat lovadra, másrészt lelassítja a termék fogyasztását is.

 

Használhatod jutalomként is
Mivel a legtöbb ló szívesen fogyasztja a TASTYlyxet, ezért remekül alkalmazható jutalomként a lovak kiképzésénél.

 

Adagolás
A napi ajánlott bevitel maximum 100 gramm, a hozzáférés gyakoriságának, a többi takarmány minőségének és mennyiségének függvényében. Emberi fogyasztásra nem alkalmas!

 

Használati útmutató
Távolítsd el a tetőt, fordítsd a dobozt fejjel lefelé és üsd határozottan egy sima, kemény felülethez, hogy a nyalótömb kicsússzon belőle. Távolítsd el a középső tömítő részét a lyukból, mielőtt kifüggesztenéd. A TASTYlyx minden sztenderd tartóba beilleszthető.

További információk

TömegN/A
Ízesítés

sárgarépa, alma

Érdekelhetnek még…