EQI® Relax – a nyugalomért és kiegyensúlyozott idegrendszerért

EQI® Relax – a nyugalomért és kiegyensúlyozott idegrendszerért

21.050 Ft

Leírás

Fejben is egyensúlyban

A ló és lovas közti harmonikus együttműködés tekintetében a ló nyugalma, koncentrációja és jóléte alapvető fontosságú – nem csak a versenyeken, hanem a mindennapokban is. A szokatlan és stresszes helyzetek, mint a szállítás, az állatorvosi kezelések vagy a patkolókovács látogatása próbára tehetik ezt az együttműködést, ha a ló hajlamos idegességgel, illetve ellenállással reagálni. Hasonlóképp nehézséget jelenthet a betegségek, sérülések utáni lábadozás időszaka. Pedig ezekben a helyzetekben a ló nyugalma és mentális egészsége jelentősen hozzájárul a sikerhez.

 

Mi az EQI® Relax?

Az EQI® Relax kifejezetten a fenti problémákra nyújt megoldást. A magnézium segíti a nyugalom megtartását a kihívást jelentő szituációkban. A citromfű (Melissa officinalis) teszi teljessé a hatást: támogatja a mentális egyensúlyt és csökkenti a stressz hatásokat.

 

Hatásmechanizmus

Az EQI® Relax nagy mennyiségű jól hasznosuló magnéziumot tartalmaz. A szervezetben a magnézium szabályozza az izmok és idegek ingerületeinek átadását, így gondoskodik a higgadtság megőrzéséről és a jobb koncentrációképességről. A citromfű (Melissa officinalis) népszerű gyógynövény, mely széles körben ismert az egészségre gyakorolt kedvező hatásairól. Antioxidáns, gyulladáscsökkentő és antimikrobiális hatása mellett csökkenti a szorongást és relaxáló hatású.

Az EQI® Relax a két összetevő kombinációjának köszönhetően természetes úton támogatja a ló nyugalmát és az idegrendszer kiegyensúlyozott működését. Az EQI® Relax segít, hogy ló könnyebben birkózzon meg a fokozott stresszel járó szituációkkal.

 

Alkalmazásának hatására javul a ló és lovas közötti együttműködés:

  • jobb koncentrációkészség
  • csökkenő ingerlékenység
  • kevesebb izomgörcs
  • rugalmasabb izmok
  • stresszmentes lábadozás

 

Hatóanyagok

 

Magnézium Citromfű
(Melissa officinalis)

 

Ajánlott adagolás

Ajánlott az adagolást kisebb mennyiséggel kezdeni és szükség esetén növelni az adagot, mivel az egyes lovak eltérően reagálhatnak a hatóanyagokra.

 

Fajta EQI® Relax
Pónik 10 – 40 ml
Kisebb testű fajták 20 – 50 ml
Nagyobb testű fajták (600 kg felett) 30 – 60 ml

 

Az EQI® Relax takarmánykiegészítő a takarmányhoz keverve etethető, hatása akár 30 percen belül tapasztalható. Érdemes a készítményt már a várható stresszhelyzetet megelőző napon alkalmazni és a következő reggel beadni a következő adagot.

Az EQI® Relax etetését ajánlott versenyek és show-k előtt két nappal leállítani.

Kiszerelés: 1 liter adagolós flakonban, használat előtt felrázandó.

Eltarthatóság: Eredeti csomagolásában, hűvös (5-25 °C) és száraz körülmények között tárolva a gyártástól számított 24 hónapig.

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EQI® Relax – a nyugalomért és kiegyensúlyozott idegrendszerért” értékelése elsőként