Díjszalag Pöttyös “Madita”

Díjszalag Pöttyös “Madita”

940 Ft

Madita pöttyös rozettánk különleges szalagból készül, nem csak sportrendezvények nyerteseinek ajánljuk, hanem más, a legkülönbözőbb rendezvényeken is használható egyedi stílusú díjszalag

Cikkszám: Madita Kategória: Címkék: ,

Leírás

Egysoros díjszalag 9,5 cm átmérővel, három 125 mm hosszú lelógó szalaggal, a díjszalag teljes hossza 195 mm. Bordó, zöld és kék színekben van készleten, más színekben rendelhető. A szalag közepében lófej van, de a rozetta belsejében található szalagközép teljesen egyedileg is elkészíthető, akár fényképes megoldással is. Igény esetén egyeztetést kérünk az egyedi középre vonatkozóan.

Madita pöttyös rozettánk különleges szalagból készül, nem csak sportrendezvények nyerteseinek ajánljuk, hanem más, a legkülönbözőbb rendezvényeken is használható egyedi stílusú díjszalag :
– születésnapok, születés, esküvő, táborok, játékok emlékére
– névcímkékként rendezvényeken és kiállításokon
– különleges “üdvözlőlapként”
–    egyéb rendezvények nyerteseinek, pld. a legfinomabb sajt díjára, a legsikeresebb táncos párnak, a legjobb grill mesternek, stb

Ennek a szalagnak az elkészítésére az ihletet a Hobby Horsing, a norvég divatos sport inspirálta és a “Pöttyös” sorozat első tagjaként készült el 2021 év végére.

További információk

Tömeg 0,1 kg
szín

kék, bordó, zöld

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Díjszalag Pöttyös “Madita”” értékelése elsőként