Detox – Salaktalanító oldat

15.450 Ft

Kifejezetten a felhalmozódott káros anyagok kiürítése céljából készítettük ezt a terméket. A salaktalanítás az olyan szilárd maradványok összességének eltávolítása, melyek a bélcsatornában rekedtek, és a szervezet képtelen belőlük energiát nyerni, nem hasznosítható.

Leírás

Kifejezetten a felhalmozódott káros anyagok kiürítése céljából készítettük ezt a terméket. A salakanyag olyan szilárd maradványok összessége, mely a bélcsatornában rekedt, és a szervezet képtelen belőle energiát nyerni, nem hasznosítható. A salakanyag olyan mértékben tapad a bélfalra, hogy segítség szükséges az eltávolításához, ez a külső rásegítés a salaktalanítás, melyet nem összetévesztendő a méregtelenítéssel. (A méregtelenítés az a folyamat, amikor eltávolításra kerülnek a méreganyagok és a toxinok a vérkeringésből, májból, veséből).A salakanyag különböző maradványokból tevődik össze. Részben az emészthetetlen táplálékmaradványokból, melyek már lebomlottak, valamint a víztartalmuk is már felszívódott a bélfalon keresztül. Ehhez hozzáadódnak még a különböző gyógyszermaradványok, szintetikus anyagok, valamint a bélflóra elhalt mikroorganizmusai.
A salakanyag deformálhatja vagy elzárhatja a bélcsatorna egy részét és módosítja működését, hiszen a bélflóra is képtelen az egyensúlyra és funkciójának ellátására, ami emésztési  problémákhoz is vezethet.
A salaktalanítás akkor tökéletes, ha a bélflóra egyensúlyát is helyreállítjuk, melynek nagyon fontos funkciója van az emésztés során, ehhez javasoljuk a Probiotic Traveller vagy Pro-Bio és Probiotics nevű termékeinket.
 
Tartalma: bojtorján, igazi édesgyökér, gyermekláncfű, csalán és ragadós galaj. Az oldat nagyon gyorsan felszívódik, bekerül a véráramba.
 
Adagolási javaslat:
Etetését kúraszerűen javasoljuk 3 héten át 15 ml/nap mennyiségben, utána két hét kihagyás következzen.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C közötti hőmérsékleten, fénytől védve.

Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI szabályai szerint tiltott anyagokat.

Kiszerelés: 1 literes (EH 322) adagolós flakonban

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…