#maradjotthon: ismét zöld hétfő a Lovitamin.hu és az Equusline.hu webáruházban

A Zöld Hétfő eredetileg azért jött létre, hogy az emberek havonta legalább egyszer az interneten vásároljanak ahelyett, hogy beülnének az autóikba és szennyeznék a környezetüket. A koronavírus járvány miatt azonban most talán még fontosabb, hogy otthonodból, webshopon keresztül intézd a bevásárlást kedvenceid részére is.

Ezért továbbra is minden hónap első hétfője zöld hétfő, amikor ingyenes kiszállítást biztosítunk a széna- és a lucernapellet kivételével minden termékre a Lovitamin.hu és az Equusline. hu webáruházakban. Az ÉnKutyám.hu és ÉnMacskám.hu webáruházakban pedig 2020-ban nincs szállítási költség.

Raktárkészletünk persze nem csak a zöld hétfőkén, hanem a hónap minden egyes napján a rendelkezésedre áll, akár lovad, akár kutyád vagy cicád számára vásárolnál.

Érintésmentes kézbesítés minden webáruházunkban

Az reméljük nem újdonság, hogy csomagod átvételekor a GLS futárnál bankkártyával is fizethetsz. Az viszont újdonság, hogy a Lovitamin.hu-n megrendelésed leadásakor is választhatod a bankkártyás fizetési módot.

Április 6. ismét zöld hétfő

Ne feledd tehát, hogy a Lovitamin.hu, Equusline. hu, ÉnKutyám.hu és ÉnMacskám.hu webáruházakra a koronavírus járvány árnyékában is számíthatsz.

Maradj otthon ÉS spórolj!

De ne a lovadon és ne a minőségen, hanem a szállítási költségen, mégpedig április 6-án, a legközelebbi zöld hétfőn.

Ingyenes, személyre szabott tanácsadás

Amennyiben kérdéseid vannak lovad egészségével, illetve takarmányozásával kapcsolatban, kérd ki állatorvosod véleményét, vagy kérj személyre szabott tanácsadást Möhöly Christától, az Equimins termékfelelősétől.

Tovább a vitaminokhoz és táplálékkiegészítőkhöz >>