Gyengéd lovaddal, kíméletlen a bacikkal: Pataápoló spray

Megtudtuk, hogy Harcsa Boglárka a Barefoot lóbarát lószerszámok magyarországi képviselője, évek óta használja a Hoof Disinfectant, azaz Pataápoló Spray-t. Most elárulja, hogyan könnyíti meg életét ez az Equimins termék.

 

 

“Eddigi lovaimon és Marengon is mindig az Equimins Pataápoló Spray-t használom és másnak is bátran ajánlom. Miért? Mert nagyon hatékony és természetes illóolajokból áll, így az sem baj, ha a bokszban fújom a letisztított talpára és utána szálazgat az alomból. Évek óta használom ezt a terméket és ennek köszönhetően egyetlen egyszer sem volt egy lovamnak sem nyírrothadása, sem más bakteriális vagy gombás eredetű pata vagy lábvég fertőzése. Marengo ráadásul érzékeny bőrű, sok mindenre allergiás, de ezt az illóolajos spray-t ő is nagyon jól bírja, tehát abszolút ajánlott érzékeny bőrű lovaknak is! Nálunk ősztől tavaszig nélkülözhetetlen kellék.”


Harcsa Boglárka gyermekkora óta csak lovakkal együtt tudta elképzelni az életét és egész kislány kora óta aktívan lovagol is. Egy fordulóponthoz jutott, amikor a díjlovas edzéseken használt drága nyerge rossz konstrukciója miatt lovánál csigolyák közti gyulladás alakult ki, melyet egy Barefoot Lexington nyereggel tudta teljesen legyőzni. Annyira meg volt elégedve a tapasztaltakkal, hogy 2012-ben leszerződött Sabine Ullmannal, a Barefoot alapítójával, és ő lett a Barefoot magyarországi képviselője.


Harcsa Bogi lova, Marengo

 

Hoof Disinfectant Spray – Pataápoló spray

Próbáld ki Te is, irány a webshop!

 

Hatékony és biztonságos, használatra kész fertőtlenítő spray minden patafertőzésre, nyírrothadásra. Ezt a terméket számos baktérium- és gombaölő illóolajból állítottuk össze, Alpha-Pinene, Beta-Pinene, Citronell, Geraniol és Cineole és kifejezetten arra a célra fejlesztett biocidekkel, hogy teljes mikrobiológiai védelmet adjon a baktériumos és gombás fertőzések ellen.
A patát alaposan meg kell tisztogatni, ugyanúgy a talp felületét is, különösen ügyelve a trágya eltávolítására, mielőtt a Hoof Disinfectant- pataápoló sprayt alkalmazná.

Sok más fertőtlenítőszer is van, amely ugyanezeket a problémákat kezeli, de a Hoof Disinfectant teljes biztonsággal alkalmazható termék a lovak és az emberek számára is, mivel nem tartalmaz mérgező anyagokat.

Tovább a termékhez >>

2017.11.12. Fotó: Flickr.com