Decemberi Lóvitamin.hu menetrend

Hamarosan itt a december, indulhat az ünnepi készülődés! Nézzük szép sorjában, mi vár Rátok, Gazdikra az év utolsó hónapjában!

Minden megrendeléshez ajándékot adunk

December elsejétől minden egyes megrendeléshez különleges karácsonyi ajándékot is adunk. Az év utolsó hónapjában egy sereg csuhéangyalka csempész majd ünnepi hangulatot a csomagokba. A Rex Natural Range kutya- és macskaeledelt tartalmazó küldemények mellé a márka hasznos kis meglepetéseiből is csomagolunk: mérőpoharat, labdát, kulcstartót, tollat, vagy kutyapotty-gyűjtő szettet. Azok a lótartók, akik Equusline lótápot, rizskorpa-, széna- vagy lucernapelletet rendelnek, logózott kulacsot, noteszt, tollat vagy jegyzettömböt kapnak.

Mi így kívánunk minden kedves Gazdinak és kedvenceiteknek kellemes ünnepeket.

Zöld hétfőt hoz a Mikulás

A Mikulás elhozza az utolsó zöld hétfőt is. December 6-án még egyszer, utoljára a széna- és lucernapelleteket kivéve minden termékre ingyenes lesz a kiszállítás minden webáruházunkból:

 

Használd ki az utolsó zöld hétfőt és vásárold meg kedvenced karácsonyi ajándékát is. Ne feledd: a legértékesebb ajándék az egészség.

Ünnepi csomagok négylábúaknak

Az ünnepi meglepetések sora a Zöld hétfő után is folytatódik. December hetedikétől lesznek megrendelhetőek különleges karácsonyi csomagjaink, amelyekkel nem csak saját kedvencednek, de akár kutyás, cicás vagy lovas barátaidnak és családtagjaidnak is örömet szerezhetsz.

Év végi kiszállítások

Érdemes lovad tápját, széna- és lucernapelletét is az ünnepek előtt megrendelned, hogy január elejéig biztosított legyen kedvenced ellátása.

A kiszállítások természetesen a zöld hétfő után sem szünetelnek, az ünnepek előtti utolsó nap, amikor leadhatod a rendelésedet, december 21., az ünnepek előtti utolsó postázási nap pedig december 22. Ha azonban szeretnéd, hogy csomagod garantáltan ott legyen a karácsonyfa alatt, érdemes rendelésedet minél korábban leadnod, hiszen az ünnepek környékén jelentősen megnő a csomagforgalom, ami a postánál és a futárszolgálatoknál is késéseket eredményezhet.

Karácsony és szilveszter, tehát december 27-31. között is fogadjuk a rendeléseket, de az első postázási nap az új évben, január 3-a, hétfő lesz.

Jó egészséget és kellemes ünnepi készülődést kívánunk minden kedves vásárlónknak és négylábú kedvenceiteknek is!